Skip to content
blog-single-bg-01-(1)

Asgjë për ne, pa ne!

Nxisim zbatimin e Konventës për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuar.
15369148_1702750406702334_7924398049689091270_o

Krenarë, të fortë dhe të dukshëm

Punojmë për pjesëmarrje të plotë dhe efektive në shoqëri për personat me aftësi të kufizuar.
WhatsApp Image 2019-06-07 at 3.13.21 PM(1)

Akses për të gjithë

Në thelb të punës tonë janë e drejta për Jetesë të Pavarur dhe e drejta për aksesueshmëri për personat me aftësi të kufizuar.

RRETH NESH

ASGJË PËR NE, PA NE

Fondacioni “Së Bashku” u themelua dhe vazhdon tё drejtohet nga të rinj me aftësi tё kufizuar, me objektivin për të mbrojtur të drejtat e personave me aftësi te kufizuar nën moton “Asgjë për ne, pa ne”.

Çështjet që na frymëzojnë:

icons-04

Barazia dhe Mosdiskrimini

icons-07

Çarmatimi dhe Paqja

icons-06

Konventa e Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuar

icons-03

E drejta për aksesueshmëri e personave me aftësi tё kufizuar

icons-02

Lëvizja për të drejtën e personave me aftësi të kufizuar për Jetesë tё Pavarur

icons-05

Pjesëmarrja dhe aktivizmi i vetё personave me aftësi të kufizuar​

Dokumentarë dhe Video mbi Aksesueshmërinë dhe Jetesën e Pavarur

BURIME INFORMACIONI

PUBLIKIME

Font Resize
Play Video

Add Impact to Your Inbox

Sing up for our emails and get inspiring stories about rebuild world delivered straight to your inbox.